X
Menu
X

APH Group is een exportbedrijf van machines en installaties ten behoeve van de professional in aardappelen en vollegrondsgroenten. De activiteiten zijn onderverdeeld in 4  knowledge centers: Field equipment, Irrigation, In-store solutions en Engineering. In de verschillende takken van sport onderscheidt APH Group zich door een oplossingsgerichte en integrale aanpak waarbij het verhogen van de efficiëntie voor de klant voorop staat. Het werkgebied van APH Group ligt met name in Rusland, Oost Europa, China, Turkije en Latijns Amerika. APH Group werkt in deze gebieden samen met de A-merken Baselier, Dewulf, Miedema, Omnivent, Manter en T-L.

 

Solliciteren

Heb je vragen over bovenstaande functie? Neem dan contact op met of dhr. Johan Kikstra (johan@aph.nl, 06-1313 4150). Wil je solliciteren op bovenstaande functie, stuur dan je uitgebreide motivatie en cv naar aph@aph.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

*********************************************************************************************************************************************