X
Menu
X

APH Group is een exportbedrijf van machines en installaties ten behoeve van de professional in aardappelen en vollegrondsgroenten. De activiteiten zijn onderverdeeld in 4  knowledge centers: Field equipment, Irrigation, In-store solutions en Engineering. In de verschillende takken van sport onderscheidt APH Group zich door een oplossingsgerichte en integrale aanpak waarbij het verhogen van de efficiëntie voor de klant voorop staat. Het werkgebied van APH Group ligt met name in Rusland, Oost Europa, China, Turkije en Latijns Amerika. APH Group werkt in deze gebieden samen met de A-merken Baselier, Dewulf, Miedema, Omnivent, Manter en T-L.

APH Group werkt wereldwijd met circa 80 medewerkers aan integrale en innovatieve oplossingen, waarbij Rusland één van de belangrijkste afzetmarkten is. In verband met de groei welke wij momenteel doormaken bij onze Russische vestiging, zijn wij op zoek naar een:

 

Product Manager Field & Instore
(standplaats omgeving Moskou, Rusland)

 

Functieprofiel

Als Assistent manager Rusland ben je onder andere (mede)verantwoordelijk voor:

 • Ondersteuning van de Russische verkopers middels offertes en gezamenlijke klantbezoeken
 • Contact met het hoofdkantoor in Nederland en de leveranciers van APH Group
 • Bezoeken van klanten en dealers voor zowel commerciële als service doeleinden
 • Opstarten van veldmachines en inschuurapparatuur
 • Het geven van producttraining op locatie aan klanten en collega’s

Functie-eisen

 • Een afgeronde technische of agrarische opleiding op HBO- of WO-niveau.
 • Kennis van de teelt van aardappelen en groenten
 • Communicatief zeer vaardig, flexibel ingesteld en affiniteit met andere culturen
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, kennis van de Russische taal is een pre
 • Affiniteit met techniek en ervaring in de sector zijn een vereiste
 • Klantgericht en bereid tot wonen, werken en reizen in Rusland

Standplaats

 • Chekhov, Moscow Oblast – Rusland

 

Aangeboden

Een zeer uitdagende en afwisselende functie bij een professionele speler in haar vakgebied. Het salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, alsmede je ervaring en opleiding. Daarnaast zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak. Er is woonruimte beschikbaar en benodigde verzekeringen worden vergoed. De mogelijkheid bestaat om maandelijks een weekend in Nederland te verblijven.

 

Solliciteren

Heb je vragen over bovenstaande functie? Neem dan contact op met of dhr. Johan Kikstra (johan@aph.nl, 06-1313 4150). Wil je solliciteren op bovenstaande functie, stuur dan je uitgebreide motivatie en cv naar aph@aph.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

*********************************************************************************************************************************************

Finance director
Standplaats: Heerenveen

Organisatie
APH Group exporteert landbouwmachines en installaties voor aardappelen en vollegrondsgroenten ten behoeve van de professionele akkerbouwer. De activiteiten zijn onderverdeeld in Field Equipment, Irrigation, In-store Solutions en Engineering. Vanuit Heerenveen worden de dochterondernemingen en dealers ondersteund. APH Group werkt wereldwijd met circa 80 medewerkers aan integrale en innovatieve oplossingen, waarbij Rusland een van de belangrijkere afzetmarkten is. De organisatie is volop in ontwikkeling en daar hoort ook verdere professionalisering op het gebied van financiën bij. Zie ook: aphgroup.com

Functie
U bent het financiële geweten van de organisatie en business partner van de general director op financieel en strategisch gebied. U bent verantwoordelijk voor het financiële management van APH Group en zorgt voor het doorontwikkelen van financiële en bedrijfskundige processen. U implementeert en bewaakt afgesproken kaders bij de dochterondernemingen. U vormt samen met de general director de leiding van de organisatie en stuurt vier medewerkers aan. U heeft een relevante hbo/wo-opleiding en ruime leidinggevende ervaring in een financiële positie binnen een bij voorkeur internationale omgeving. U bent kritisch, beheerst de Engelse taal en bent bereid te reizen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de vacature op de website van Beljon+Westerterp.